Matinalii Digi FM - Sună bine din nou de pe litoral

Data publicării:
660x420

Cei trei matinali de la Digi FM, Bogdan Miu, Bogdan Ciuclaru și Beatrice Ghiciov, continuă deplasările începute chiar anul trecut, tot în stațiunea Mamaia. De atunci și până acum, matinalii au reușit să facă emisie și din pădure, și dintr-o benzinărie, și din inima județului Covasna, iar acum revin pe litoral, pentru o săptămână de aerosoli, în direct la Digi FM.

„Era și timpul să mai ieșim din priză și să ne cuplăm la briză. La fel ca vara trecută, mergem și în acest an după ascultători la mare și încercăm să le aducem mai aproape și celor rămași acasă sau la job senzația aia unică, de răsfăț la mare, la soare... Pe locuri, fiți gata, ocupăm plajele!”, spune Bogdan Ciuclaru, completat de colega lui, Beatrice Ghiciov: „Plecarea la mare, pentru noi, este teasing-ul concediului. Pentru ascultătorii noștri sper să fie gura de aer proaspăt de care au nevoie în trafic sau la muncă. Mergem să bronzăm difuzoarele, să luăm pulsul plajelor în mijocul sezonului și să adunăm experiențe pe care să le povestim la Matinalii Digi FM”.

Matinalii preiau ștafeta în această nouă experiență de la colegul Lucian Mîndruță, care se întoarce în București, după două săptămâni de Turul României. Zi de zi, timp de 10 emisiuni, acesta a făcut programul din 10 orașe de peste Carpați, până pe malul Dunării. Detalii și poze din aventurile Matinalilor la malul mării vor fi disponibile pe site-ul digifm.ro.

Emisiunile Digi FM în deplasare sunt deja o tradiție care îi aduce pe realizatori mai aproape de ascultătorii lor. Așadar, Matinalii Digi FM pot fi ascultați în fiecare dimineață începând cu 6:30, de la mare, din 26 până pe 30 iulie.

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri