Sfat pentru o carieră de succes de la Elon Musk

Data actualizării: Data publicării:
Tesla Debuts Its New Crossover SUV Model, Tesla X
Foto: Gulliver/Getty Images

La 12 ani Elon Musk crea și vindea jocuri electronice, la 24 de ani, după ce a renunțat la cursurile Universității Stanford, câștiga peste 300 de milioane de dolari prin vânzarea unei afaceri. În prezent, deține Tesla Motor și SpaceX și are o avere estimată la 14,9 miliarde de dolari.

Tesla Debuts Its New Crossover SUV Model, Tesla X
Foto: Gulliver/Getty Images

În timpul unui interviu în cadrul unei conferințe TED, Elon Musk a împărtășit din secretele succesului și a oferit și câteva sfaturi antreprenorilor aflați la început de drum. În timpul discuției, Musk a explicat de ce a investit timp și bani în SpaceX, deși mulți l-au criticat pentru decizie, și a comentat ultimii pași efectuați în programul spațial american, pe care l-a descris ca îndreptându-se într-o direcție greșită.

După care a adăugat: „Oamenii greșesc când cred că tehnologia avansează de la sine. Avansează doar atunci când oamenii muncesc din greu pentru a o îmbunătăți. Fără muncă, doar se degradează, cred,” a spus Musk citat de inc.com.

Cu alte cuvinte, dacă nu progresezi, regresezi, așa că trebuie să mergi înainte.

Nu contează care este scopul, cheia succesului în orice domeniu este să mergi înainte, să nu renunți și, astfel, să evoluezi.

În obținerea succesului, nu există scurtături. Adevăratul succes se clădește prin muncă și rezistență. Pentru că dacă nu înaintezi, atunci te îndrepți către o direcție greșită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri