Sari la conținut

Timişorencele care au jucat tenis de masă pe un yacht de lux cu vedetele de la Cannes

După patru titluri de campioane naţionale consecutive la tenis de masă, câştigate alături de CS Dumbrăviţa, două jucătoare de ping pong au avut parte de experienţa vieţii lor.

Mădălina Pauliuc şi Karla Szabo au disputat în ultima săptămâna câteva meciuri la care nu se aşteptau, pe un yaht de lux, la Cannes.

Cele două jucătoare au ajuns la Cannes alături de cântăreaţa Anca Pop şi de coregraful Emil Rengle, şi au făcut parte din spectacolul celor doi, denumit Cosmic Cocktail. Campioanele României au jucat ping pong pe iahtul de lux Odessa 2, însă au renunţat la echipamentul sportiv pentru o ţinută…diferită. Fetele au trebuit să joace tenis de masă, în rochii de gala. Şi la antrenamente au trebuit să adopte o ţinută aproape similară.

Timişorencele au jucat ping pong împotriva unor nume mari din lumea filmului sau a modei. Len Blavatnik, proprietarul Warner Music, Brett Rattner, producătorul filmului premiat cu Oscar, The Revenant, modelul Sară Sampanio, actriţele Olivia Wilde sau Margo Robbie, au fost doar câteva dintre celebrităţile care au asistat la demonstraţiile de tenis de masă sau chiar au jucat împotriva campioanelor României, scrie opiniatimisoarei.ro.