Sari la conținut

Topul celor mai influenți 100 de oameni. Un prinţ, o actriţă, un tenisman şi un om de afaceri, printre cei aleși

Un prinţ, o actriţă, un tenisman şi un om de afaceri se întâlnesc într-un top select. Celebra revistă americană Time a stabilit cine sunt cei influenţi pământeni.

TIME a împărţit lista celor mai influenţi oameni ai lumii în mai multe categorii. Pentru Nicole Kidman a avut titlul de cea mai influentă artistă. Inteligentă, binevoitoare, hazlie, este definiţia unei femei măreţe, scriu reporterii americani. Care cred că postura de lider este cel mai bine întruchipată de Satya Nadella, preşedintele executiv de la Microsoft. Cu el la conducere, valoarea companiei a crescut cu 130%.

Preşedintele Statelor Unite, prinţul Harry şi logodnica lui Meghan Markle se numără printre cei mai influenţi lideri ai momentului.

Prima actriţă hispanică plătită cu un milion de dolari pentru un film, Jennifer Lopez este imaginea unei generaţii care a luptat să îşi depăşească originile modeste. Astăzi, TIME îi conferă statutul de simbol printre cei mai influenţi 100 de oameni.

Încheiem lista cu titanii vremurilor noastre. Roger Federer iese în faţă ca cel mai mare tenismen al tuturor timpurilor şi totodată autorul unor acte de caritate discrete, dar total eficiente. Fondatorul Amazon, fondatorul Tesla şi vedeta TV Oprah Winfrey au mai fost selectaţi în galeria titanilor.

Pe aceeași temă