Bob Saget a murit din cauza unui traumatism cranian. Anunțul făcut de familia actorului din serialul "Casa plină"

Data actualizării: Data publicării:
bărbat cu ochelari zâmbind
A murit Bob Saget, actor din cunoscutul serial „Casa plină”. Foto: Profimedia Images

Actorul Bob Saget, cunoscut pentru rolul din serialul „Casa plină”, a murit din cauza unui traumatism cranian după ce s-a lovit accidental la cap, a anunțat familia sa. Luna trecută, el a fost găsit inconștient într-o cameră de hotel din Orlando, Florida.

„Autorităţile au determinat că Bob a murit din cauza unui traumatism cranian. Au ajuns la concluzia că s-a lovit din greșeală la ceafa cu ceva, nu s-a gândit la asta și s-a culcat. Nu au fost implicate droguri sau alcool”, a declarat familia sa, într-un comunicat.

Luna trecută, autoritățile au anunțat că Bob Saget a fost găsit pe patul hotelului şi nu erau semne că ar fi fost agresat. Un angajat al hotelului a intrat în cameră după ce actorul nu s-a prezentat pentru check-out și a sunat la urgențe după ce a observat că acesta nu răspunde. Paramedicii veniți la fața locului au declarat atunci decesul.

Saget tocmai începuse un turneu de comedie și a susținut un spectacol în apropierea orașului Jacksonville cu o seară înainte. Cu câteva ore înainte de anunţul morţii sale, actorul scria pe Twitter despre plăcerea pe care o avusese să joace în acel spectacol.

„Mi-a plăcut spectacolul din seara asta de la @PV_ConcertHall din Jacksonville. Un public entuziast. Mulţumesc din nou lui @RealTimWilkins pentru prima parte. Nu ştiam că am făcut un set de două ore în seara asta. Mă bucur că sunt din nou dependent de rahatul ăsta. Căutaţi pe BobSaget.com întâlnirile mele din 2022”, a scris comediantul.

Bob Saget, 65 de ani, a devenit faimos jucându-l pe Danny Tanner, un tată văduv cu trei fiice, gemenele fiind interpretate de surorile Mary-Kate şi Ashley Olsen, în foiletonul Full House.

Sitcomul, care a fost difuzat din 1987 până în 1995, a făcut obiectul unei continuări pe Netflix între 2016 şi 2020, concentrându-se pe una dintre fete, DJ Tanner.

Robert Saget a fost căsătorit cu Kelly Rizzo şi a avut trei fiice.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri