Video În culisele noului Top Gun: Maverick. Tom Cruise și-a făcut singur cascadoriile

Data publicării:
tom cruise la filmarile top gun maverick
Tom Cruise revine după 34 de ani în rolul lui Maverick

Tom Cruise revine după 34 de ani în rolul lui Maverick, un pilot și instructor pe avioane de vânătoare ale unei grupe de elită a forțelor aeriene americane Top Gun.

Premiera mondială a celui mai așteptat film al lui 2022, Top Gun: Maverick, a fost amânată doi ani la rând din cauza pandemiei și a faptului că actorul principal, Tom Cruise, a ales să-și facă singur, fără dublură, toate cascadoriile la manșa avioanelor de luptă. 

În plus, pelicula a fost filmată cu o nouă generație de camere, care oferă spectatorului perspectiva pe care o are un pilot militar.

Jerry Bruckheimer, producător: "Acesta este un film-competiție, despre familie, prietenie și sacrificiu. Este o scrisoare de dragoste pentru aviație. Vă vom arăta ce înseamnă să fii un pilot de top".

Tom Cruise, actor: "Pur și simplu nu poți recrea acest tip de atmosferă, dacă nu filmezi în direct. Pentru a realiza acest lucru, lucrează cu noi cei mai buni piloți de vânătoare din lume".

Joseph Kosinski, regizor: "Lucrăm cu un nou sistem nou de camere, grație căruia putem amplasa șase camere IMAX în carlingă, alături de actori".

Jerry Bruckheimer, producător: "Este uimitor ce poți vedea în carlingă, ce experiență va avea publicul. Un pic mai sus, avem o poziție grozavă a camerei. Grație lui Tom, toți actorii au experimentat forța gravitațională, s-au antrenat pentru asta".

Tom Cruise, actor: "Este violent, nu poți mima distorsionarea feței, la 7,5 G-force, adică o forță de peste 7.000 de kilograme. Sunt așa de mândru de ei. De tot ceea ce au făcut. Este incredibil de greu".

Miles Teller, actor: "A ne urca în aceste avioane de vânătoare este o treabă serioasă, de aceea mulți au crezut că este imposibil. Cred că atunci când Tom aude că un lucru este imposibil sau nu se poate face, atunci intervine".

Joseph Kosinski, regizor: "Pilotarea acestor aparate de luptă este o încântare. Vrem să ne asigurăm că publicul va avea parte de aceeași experiență."

Jerry Bruckheimer, producător: "Un film de aviație ca acesta nu s-a mai făcut până acum. Și sunt șanse să nici nu se mai facă altul."

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri