„IT”, un thriller pentru fanii filmelor de acțiune

Data actualizării: Data publicării:
Premiere Of The Weinstein Company's "No Escape" - Arrivals
LOS ANGELES, CA - AUGUST 17: Actor Pierce Brosnan attends the premiere of the Weinstein Company's "No Escape" at Regal Cinemas L.A. Live on August 17, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

După eșecul înregistrat cu ultimul episod din seria Die Hard, regizorul John Moore revine cu un nou thriller în care resusciteaza pensionarii filmelor de acțiune. De data aceasta așteptările nu sunt la fel de mari, dovadă și faptul ca filmul a fost gândit pentru o exploatare limitată în cinematografe și mai mult prin platformele video-on-demand.

Pierce Brosnan interpretează un afacerist de succes, cu o familie de invidiat care intra în conflict cu IT-istul companiei sale când acesta devine obsedat de fiica lui. „I.T." se așează pe nișa din ce în ce mai populară a filmelor care exploatează spaimele momentului cu privire la modul în care internetul este folosit pentru a supraveghea viața privată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rolul este croit pe imaginea lui Brosnan din seria Bond, iar accentul cade mai mult pe atmosferă şi efecte speciale. Atâtea câte sunt, scenele de acţiune sunt stilizate minimalist, astfel încât personajul chiar pare credibil în rolul de senior cu muşchi care se ia la trântă cu ochelaristul sociopat. Filmul „I.T." a intrat de vineri în cinematografe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri