Sari la conținut
News Alert

Mesajul emoționant primit de Julia Louis-Dreyfus, după ce a anunțat că are cancer

Republicanul Joe Biden i-a transmis un mesaj de susținere actriței Julia Louis-Dreyfus, care a anunțat joi că a fost diagnosticată cu cancer la sân, relatează The Telegraph.

Fostul vicepreședinte american a publicat pe contul său de Twitter o imagine în care apare alături de actrița, dintr-un clip publicitar pentru Cina Anuală a Corespondenților de la Casa Albă pe care cei doi l-au filmat în 2014.

„Noi, cei Veep, suntem uniți. Jill și cu mine și toată familia Biden este alături de tine, Julia”, i-a transmis Joe Biden.

În serialul „Veep”, Julia Louis-Dreyfus joacă rolul de vicepreședinte al SUA.

După ce a anunțat că suferă de cancer la sân, actrița cunoscută pentru rolurile sale din Seinfeld și Veep a fost asaltată cu mesaje emoționante de susținere, atât din partea fanilor, cât și a colegilor săi actori.

„Una din opt femei este diagnosticată cu cancer la sân. Astăzi, eu sunt una dintre ele. Vestea bună este că am cel mai bun grup de susținere, o familie și niște prieteni iubitori, dar și o poliță de asigurare fantastică. Vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase, așa că hai să luptăm împotriva tuturor cancerelor”, a transmis Julia Louis-Dreyfus.