Tom Cruise, reacție nervoasă la filmările de la Mission: Impossible 7. Și-a amenințat echipa cu concedierea dacă nu poartă mască

Data publicării:
Tom Cruise, pe platourile de filmare
Tom Cruise, pe platourile de filmare FOTO: Profimedia Images

Tom Cruise a fost înregistrat în timp ce, aparent, țipă la angajații de pe platourile de filmare Mission: Impossible 7 și îi amenință cu concedierea dacă încalcă regulile Covid-19.

O publicație online britanică a publicat înregistrarea în care Cruise strigă: „Dacă te văd din nou, ai plecat”. Publicația a spus că actorul a văzut doi membri ai echipei „stând prea aproape unul de celălalt în fața ecranului unui computer”, potrivit BBC News.

Potrivit unor surse Variety și Reuters, înregistrarea este autentică.

Filmările la Mission: Impossible 7 au loc în prezent în Marea Britanie. Nu este foarte clar când s-a petrecut incidentul, dar producătorii s-au întors pe platouri la începutul lunii decembrie.

Franciza Mission: Impossible are un succes enorm la box-office, cu Cruise în rolul Ethan Hunt. Filmările la al șaptelea film au fost întrerupte în Italia în februarie, din cauza îngrijorărilor cu privire la focarul de coronavirus.

În înregistrarea de acum, Cruise poate fi auzit strigând: „... Creăm mii de locuri de muncă. Asta nu are nicio scuză. Dacă văd asta din nou, ai plecat."

Înregistrarea s-a răspândit rapid pe internet. Nick Murphy, care a regizat anul trecut A Christmas Carol pentru BBC TV, a lăudat atitudinea starului de la Hollywood: „Tom Cruise a avut dreptate”.

De asemenea, prezentatorul american John Rocha și-a exprimat susținerea: „Aș vrea ca mai mulți responsabili să reacționeze astfel când văd persoane care încalcă protocoalele sau nu poartă măști.”

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri