Sari la conținut

"Ne plac femeile, dar iubim maşinile". Reacţia unei tinere

Marian Godină povesteşte cu umor o întâmplare petrecută în trafic, în care protagonişti erau un tânăr însoţit de iubita sa. Poliţiştul a oprit maşina în care se aflau cei doi şi pe care era lipit un sticker pe care scria "Ne plac femeile, dar iubim maşinile". A fost curios să afle cum reacţionează domnişoara din maşină, privitor la acest mesaj.

godina

„Am oprit într-o zi o maşină ce avea lipit pe portbagaj un sticker pe care scria "Ne plac femeile, dar iubim maşinile". Băiatul care conducea maşina era însoțit de o domnişoară, care era iubita lui şi pe care nu m-am putut abține să nu o întreb dacă nu o deranjează că omul iubeşte maşina în timp ce pe ea doar o place. Vădit amuzată, fata mi-a răspuns:
-Eee...e pasiunea lui şi îl ințeleg. Dacă ai fi în locul meu te-ar deranja?
-Hmm...nu ştiu dacă m-ar deranja, dar ştiu sigur că aş avea o tobă de eşapament sub pat, iar seara, când îndrăgostitului i-ar veni cheful de iubit, aş scoate toba şi i-aş spune:
Îți plac femeile, dar iubeşti maşinile!
Au început amândoi să râdă şi băiatul, probabil având în minte imaginea țevii metalice şi reci a tobei de eşapament, şi-a luat iubita în brațe şi i-a spus: Te iubesc!”, relatează Godină momentul amuzant.