Rareş Bogdan, mesaj de ultimă oră privind colaborarea sa cu Realitatea TV

Data actualizării: Data publicării:
rares bogdan_fb

Jurnalistul Rareș Bogdan şi-a anunţat sâmbătă seara, revenirea la Realitatea TV. Prin intermediul unei scrisoari deschise adresate telespectatorilor, Rareș Bogdan susține că a reflectat îndelung la situația creată și după discuții cu patronatul a decis să revină și anunță că va continua la fel de virulent lupta împotriva Puterii.

rares bogdan_fb
Rareş Bogdan, mesaj de ultimă oră privind colaborarea sa cu Realitatea TV

”Mulțumesc zecilor de mii de oameni care au scris, au trimis mesaje de încurajare și susținere și m-au determinat să reflectez. ...

Pot fi acuzat de multe – că mă aprind ușor, că nu sunt prea diplomat – dar nu am dorit nicio secundă să aduc vreun deserviciu televiziunii care mi-a oferit o tribună pentru a iubi România așa cum cred eu că este bine și moral. ...

Adevărul este exact cel pe care l-am spus mereu: am avut libertate totală să aleg temele emisiunii, unghiul de abordare, lista de invitați. Nu am ce să-i reproșez lui Cozmin Gușă din acest punct de vedere, care a dovedit încă o dată că a avut nas atunci când a mizat pe mine. ... Ne-am spus ce am avut de spus în particular, ca doi bărbați. În seara când lucrurile au degenerat, poate și ulterior, am fost amândoi pătimași.

Prin urmare: toate lucrurile vor reintra în normal. Mă întorc acasă! Ne vedem duminică la ora 21. Sunt un om de echipă!”, a scris Rareş Bogdan, mesajul său fiind făcut public de televiziune.

Pe aceeași temă: 

Replica lui Cozmin Guşă pentru Rareş Bogdan, după scrisoarea deschisă a acestuia

Citește și Adevăratul plan al președintelui. Ce urmărește Iohannis prin blocarea numirii miniștrilor PSD

Prima reacție a lui Rareș Bogdan după ce Cozmin Gușă a vorbit despre „trompetele lui Coldea”

Cozmin Gușă: Eu l-am inventat pe Rareș Bogdan moderatorul

Cozmin Gușă i-a interzis lui Rareș Bogdan să mai intre pe post la Realitatea TV

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri