Eminem a fost anchetat de Secret Service pentru „versuri amenințătoare” care fac referire la Ivanka Trump

Data actualizării: Data publicării:
President Trump Addresses Meeting On Religious Freedom At The United Nations
Foto: Getty Images

Celebrul rapper american Eminem a fost cercetat de Serviciul Secret al Statelor Unite pentru „versuri amenințătoare” la adresa fiicei președintelui american, Ivanka Trump.

O echipă de agenți ai Serviciul Secret american l-a vizitat pe Eminem, în ianuarie 2018, arată documente obținute de Buzzfeed News.

În melodia „Framed”, rapperul se întreabă de ce Ivanka Trump este în portbagajul mașinii lui, continuând să recite că „fata blondă, mică și tâmpită” a fost „aruncată într-un lac”.

Autoritățile americane au contactat avocații rapperului la finalul anului 2017, iar cercetările nu au fost continuate după interviul cu Eminem.

Potrivit documentelor, cazul a fost deschis după ce „un cetățean îngrijorat” a sesizat agenția. De fapt, era vorba despre un reporter de la site-ul TMZ care dorea să obțină un răspuns oficial cu privire la conținutul piesei.

„Nu știu dacă îl investigați pe Eminem pentru versurile amenințătoare la adresa primei fiice, Ivanka Trump”, a scris acesta într-un email.

eminem - getty
Foto: Guliver/GettyImages

O cercetare a fost deschisă de către Serviciul Secret în urma acestui email la adresa lui Eminem, pe numele său adevărat Marshall Bruce Mathers III, cunoscut și cu numele „Slim Shady”.

În timpul audierii, agenții au adus în discuție și versurile de la o altă melodie anti-Trump, cântată de acesta la o ceremonie.

„Mathers a început să cânte versurile pe măsură ce intervievatorii le citeau”, au notat aceștia.

În urma audierii, Serviciul Secret a decis să nu trimită cazul unui procuror federal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri