Sari la conținut

Fiica lui Jackie Chan și-a făcut cont pe Instagram și a anunțat că este lesbiană

Fiica celebrului actor Jackie Chan, Etta Ng, și-a deschis recent un cont pe rețeaua de socializare Instagram. Tânăra în vârstă de 18 ani a publicat o imagine în care apare cu un fundal-curcubeu în spate și a dezvăluit că este gay, relatează Mashable.

„În caz că nu a înțeles nimeni aluzia, sunt gay”, a scris Etta. Ulterior, mesajul a fost înlocuit cu hashtag-urile #lgbtqai, #lgbt, #lesbian și #androgynous.

 

#lgbtqai #lgbt #lesbian #androgynous

A post shared by @stolenmilktea on

Etta ar avea o relație cu un model canadian, Andi Autumn, care a publicat un mesaj în care confirmă că cele două sunt extrem de apropiate: „Nu am întâlnit niciodată pe cineva ca ea. Mi-a dat ocazia să îmi dau frâu liber gândurilor. Fără să mă judece. Toată lumea a fost împotriva noastră, însă știu că vom trece peste tot împreună. Am fost discriminate de familie, prieteni și de societatea din Hong Kong. Trăim într-un oras multicultural, în care mulți oameni încă sunt încuiați la minte. Dar nimic nu contează când știu că ea este lângă mine în fiecare dimineață. Te iubesc!”, a scris iubita Ettei pe Instagram.

Etta Ng este fata lui Jackie Chan cu o actriță din Hong Kong, pe nume Elaine Ng. Adolescenta a declarat în trecut că actorul nu a făcut niciodată parte din viața ei și că nu ține legătura cu el.

Pe aceeași temă