Miss Univers 1993, Dayanara Torres, a fost diagnosticată cu cancer de piele

Data publicării:
Dayanara Torres
Foto: captură Instagram/Dayanara Torres

Actrița și prezentatoarea TV Dayanara Torres, Miss Univers 1993, a dezvăluit, marți, pe pagina oficială de Instagram că a fost diagnosticată cu melanom - cea mai periculoasă formă de cancer de piele, scrie CNN.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dayanara Torres, din Puerto Rico, a dezvăluit că medicii i-au pus acest diagnostic după apariția unei noi alunițe, cu un aspect neregulat, pe picior, în zona din spate a genunchiului. Se pare că boala a evoluat rapid și s-a extins pe picior în sus.

„Astăzi am vești proaste… Am fost diagnosticată cu cancer de piele, melanom. După o biopsie și o a doua operație, marțea trecută, rezultatul este, din păcate, pozitiv. Acum așteptăm să vedem ce tratament voi primi. Deja mi-au îndepărtat o mare porțiune din partea din spate a genunchiului și, de asemenea, au îndepărtat doi ganglioni limfatici din partea de sus a piciorului, unde se răspândise deja boala. Sper că nu s-a mai răspândit în alte zone sau organe”, a scris Torres pe Instagram.

În vârstă de 44 de ani, Dayanara Torres este logodită cu producătorul de film Louis D'Esposito, cunoscut mai ales pentru proiectele Marvel. Acesta a fost cel care a insistat ca Torres să meargă la un control, vizita pe care vedeta a tot amânat-o.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri