Sari la conținut
News Alert

Prințul Harry și Meghan Markle sunt de fapt veri

O investigație a arborelui genealogic al prințului Harry și al actriței Meghan Markle a scos la iveală că cei doi sunt de fapt veri.

Invictus Games Toronto 2017 - Day 3

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Deși au crescut pe maluri diferite ale Oceanului Atlantic, un studiu arată că cei doi sunt veri îndepărtați mulțumită unor strămoși comuni din secolul al XV-lea, notează metro.co.uk.

Tatăl lui Meghan Markle, cineastul Thomas Markle, are un strămoș englez numit Ralph Bowes. Ralph Bowes a fost un magistrat însărcinat cu aplicarea legii în comitatul Durham, din Marea Britanie și a trăit în perioada 1480-1518.

Bunurile lui au ajuns, prin succesiune, după mai multe generații, la George Bowes, un politician înrudit cu Elizabeth Bowes-Lyon. Elisabeth Bowes-Lyon a fost soția regelui George al VI-lea al Regatului Unit și mama Elisabetei a II-a, cea care urma să devină regină în 1952 și până în prezent.

Regina Elisabeta a II-a a devenit bunica lui Harry în 1984.

Studiul relevă că o parte dintre strămoșii lui Meghan Markle, din partea tatălui, au traversat Oceanul Atlantic în 1632.

Markle și Harry care au o relație de 14 luni, ar intenționa să anunțe de Crăciun că se căsătoresc și caută un apartament pentru a se muta împreună la Londra.

Recent, actrița Meghan Markle a decis să abandoneze serialul „Suits”, după ce s-ar fi logodit în august cu prințul Harry, potrivit mass-media britanice, citate de ziarul spaniol ABC.

Pe aceeași temă