Protestele actorilor de la Hollywood: Sean Penn a comparat inteligența artificială cu Ursula, vrăjitoarea din Mica sirenă

Data publicării:
actorul sean penn protestează cu o
Sean Penn a mai adăugat că „putem şi trebuie să rămânem fermi împotriva tehnologiilor digitale, fie că este vorba de Disney, Netflix sau oricare alte studiouri”. Sursa foto: Profimedia Images

Actorul Sean Penn s-a alăturat actorilor și scenariștilor de la Hollywood și a protestat în faţa studiourilor Disney. Acesta a comparat inteligenţa artificială cu Ursula, vrăjitoarea din „Mica Sirenă”, informează Deadline, citat de News.ro.

Sean Penn este foarte implicat, în această perioadă, în mişcarea care zguduie Hollywood-ul. În cea de-a 19-a zi de grevă a sindicatului actorilor, SAG-AFTRA, actorul şi regizorul a manifestat în faţa studiourilor Disney.

„Trebuie să fim fermi! Va trebui să punem lucrurile la punct cu producătorii”, a spus actorul, referindu-se la condiţiile de muncă ale actorilor şi scenariştilor.

„O afacere în care eşti exploatat nu este bună pentru nimeni. Este o chestiune de calitate a vieţii şi de decenţă fundamentală.”, a continuat el.

O altă preocupare majoră care i-a determinat pe actori să intre în grevă a fost progresul fulminant al inteligenţei artificiale, care ar putea permite studiourilor să reproducă fizicul şi vocea anumitor actori fără ajutorul lor.

„Este destul de ironic: ne aflăm în faţa sediului Disney şi unul dintre cele mai faimoase filme ale sale este despre o vrăjitoare rea care fură vocea prinţesei”, a spus el, referindu-se la Ursula, vrăjitoarea din „Mica Sirenă”.

Sean Penn a mai adăugat că „putem şi trebuie să rămânem fermi împotriva tehnologiilor digitale, fie că este vorba de Disney, Netflix sau oricare alte studiouri”.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri