Rapperul Kanye West a fost spitalizat

Data publicării:
kanye-west-fan

Rapperul Kanye West a fost spitalizat luni după-amiază, informațiile despre motivele internării fiind foarte puține, se pare că ar fi vorba despre efecte ale privării de somn, scrie presa americană care anunță că soțul lui Kim Kardashian și-a anulat concertele.

kanye-west-fan

 

Ziarele scriu că rapperul, care şi-a anulat, fără prea multe explicaţii, cu câteva ore înainte show-ul pe care trebuia să îl susţină duminică, a fost spitalizat pentru ”o evaluare amănunţită”, potrivit unor declaraţii făcute de un reprezentant al LA Fire Department, care nu i-a menţionat numele, scrie BBC.

”La ora 13.20, Los Angeles Fire Department a răspuns unui apel medical. Un bărbat adult descris ca fiind în stare stabilă a fost dus la un spital din zonă pentru mai multe investigaţii”, a spus purtătorul de cuvânt al instituţiei.

NBC News a raportat, citând mai multe autorităţi apropiate cazului, că ofiţerii departamentului au primit un ”apel de ajutor medical” şi decizia de a-l spitaliza pe West a fost luată pentru siguranţa sa.

Site-ul TMZ a scris că West a fost spitalizat pentru ”evaluare psihiatrică” şi că ar fi primit tratament pentru ”privare severă de somn”.

Los Angeles Times a susţinut că a existat un apel la 911 de la adresa, citând o sursă din departamentul de pompieri al oraşului.

Luni, reprezentantul starului a anunţat că restul datelor de concert din turneul ”Saint Pablo” au fost anulate. Sâmbătă noapte, el a cântat doar trei piese, înainte de a se lansa într-o critică amplă asupra platformei Facebook, a rapperului Jay Z şi a lui Hillary Clinton.

Tot luni, soţia rapperului, Kim Kardashian, trebuia să participe la un eveniment în New York, însă nu şi-a mai făcut apariţia.

Kanye West, născut pe 8 iunie 1977, este rapper şi producător muzical, devenit cunoscut la începutul anilor 2000. Artistul a lansat opt albume de studio - dintre care unul în colaborare cu Jay Z -, care s-au vândut în peste 32 milioane de copii şi au generat peste 100 milioane de descărcări digitale. Kanye West a câştigat 21 premii Grammy.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri