Prognoza meteo pentru joi, 31 ianuarie. Primăvara își face simțită prezența în toată țara

Data publicării:
Primavara
Foto: Guliver/GettyImages

Ninsorile vor deveni fenomene tot mai rare, inclusiv la munte, în cursul acestei săptămâni. În schimb, atmosfera ca de primăvară va fi prezentă în mare parte a ţării.

Joi va ploua temporar cu precădere în centrul ţării, iar în cursul nopţii, prin sud-est, unde se vor mai depăşi 10 litri de apă pe metru pătrat. La munte vor fi precipitaţii mixte mai jos de 1.500 m şi ninsori pe creste. Vântul va avea intensificări în Dobrogea, iar temperaturile vor trece de 10 grade Celsius în sud-estul ţării.

Prognoza meteo pentru weekend

Vremea se va încălzi şi mai mult în ultimele zile ale săptămânii. În plus, precipitaţiile vor deveni tot mai puţine. Vineri, vor mai fi ploi slabe prin sud-est şi lapoviţă în nord-vest. În weekend, burniţa poate apărea în zonele joase, cu ceaţă persistentă, şi câţiva stropi de ploaie vor cădea în vestul şi în sud-vestul ţării. Vântul va avea unele intensificări în regiunile vestice şi la munte.

Prognoza meteo pentru București

În Bucureşti, cu toate că norii vor fi prezenţi deasupra oraşului, termometrele vor indica până la 8 grade Celsius. Presiunea aerului va fi în creştere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri