Al treilea succes consecutiv acasă

Data publicării:
rezumat bct
Victorie fără emoţii pentru BC Timişoara în etapa a şaptea a ligii naţionale - bănăţenii s-au impus la 17 puncte în faţa gălăţenilor de la Phoenix. Gazdele au câştigat primele trei din cele patru sferturi - după ce la pauză aveau 47 - 33, înaintea ultimei părţi avansul s-a mărit cu încă nouă puncte.

Phoenix a renăscut abia în ultimul sfert, adjudecat cu 27-21, dar n-a fost suficient - BC Timişoara s-a impus în final cu 93-76 şi a bifat a treia victorie consecutivă acasă.

„Defensiva a făcut toate contraatacurile. Am reușit, cum scrie la statistică, 25 de assist-uri, echipa a plimbat foarte bine mingea, am dominat și pe recuperare - 10 recuperări mai mult decât adversarii noștri. Acolo a fost cheia meciului!”, a declarat, la final, Nenad Markovic, antrenorul secund al bănățenilor.

„Ne-a lipsit inițiativa, ne-a lipsit luciditatea, Timișoara a marcat puncte ușoare pe lipsa de coordonare și nesincronizare în apărarea noastră. Nu se poate să permitem să înscrie atât de ușor pe tranziție”, a admis Florin Nini, antrenorul oaspeților.

Galaţiul, în schimb, a rămas cu un singur succes în noul sezon, în cinci meciuri. Oaspeţii se pot consola doar cu MVP ul partidei - Milos Bojovic şi-a trecut în cont 22 de puncte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri