Data publicării:
ATACATA IN SCARA BLOCULUI 070613

 Atacată în scara blocului 

 Femeia pleca la serviciu, când atacatorul a aruncat pe ea cu o substanţă chimică, ce i-a provocat arsuri de gradul 3 şi 4, pe faţă şi pe corp. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi este pe urmele atacatorului. 

Femeia se află în plin proces cu fostul concubin, pe care îl acuză de viol. Astăzi, bărbatul ar fi trimis un apropiat să îl răzbune. Anchetatorii spun că a intrat în scara blocului unde locuieşte femeia împreună cu cei doi copii şi a aşteptat-o până când a coborât să meargă la servici. Atunci a aruncat asupra ei cu o substanţă despre care medicii bănuiesc că ar fi acid.

Imediat după atac, bărbatul a fugit iar femeia şi-a continuat drumul către serviciu. Ulterior a simţit dureri în zona feţei şi a sunat la ambulanţă.

Poliţiştii sunt acum pe urmele atacatorului.

Specialiştii ajunşi la faţa locului au prelevat probe pe care le-au trimis la analize. În funcţie de raportul medico-legal se va stabili despre ce substanţă este vorba. Atacatorul riscă să fie acuzat de tentativă de omor, iar victima ar putea rămâne cu handicap pe viaţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri