Sari la conținut

ARGEŞ. Bucată de pământ, cu titlu de drum judeţean

Pentru şoferii care merg de la Curtea de Argeş la Sălătrucu, drumul este fără probleme... până în localitatea Cepari. Şoseaua a fost reabilitată de curând, mai puţin o bucată de 800 de metri. Deşi drumul a fost modernizat în 2007, nici până în prezent nu s-a găsit nicio soluţie pentru asfaltarea aceste bucăţi.

"E foarte foarte stricat drumul aici. De fiecare dată când am trecut... nu vă zic că acum două săptămâni am stricat şi planetara, planetarele, braţele, bieletele. E praf", spune un şofer revoltat.

Conform Consiliului Judeţean, porţiunea de drum a rămas neasfaltată din cauză că terenul era instabil la vremea la care s-a fãcut studiul de fezabilitate.

"Nu au mai fost alunecări de teren. Eu am făcut intervenţii, am şi adrese făcute la Consiliul Judeţean", spune Gheorghe Minculete, primarul localităţii Cepari.

Cei de la Regia Autonoă de Drumuri Judeţene Argeş recunosc că nu au reuşit să găsească banii necesari chiar dacă încearcă de 8 ani.

"Au fost nişte probleme cu terenul, cu alunecări de teren, dar, între timp, terenul s-a stabilizat", a precizat Alina Nicolau - director Regia Autonomă de Drumuri Județene Argeș.

Drumul judeţean nu este trecut nici pe lista de investiţii din acest an. Aşa că şoferii pot spera ca si ultima bucata de drum sa fie asfaltata... la anul.

Reporter: Alina Eftimie
Operator: Valentin David