Campanie de reciclare a electricelor şi electronicelor

Data publicării:
COLECTARE DESEURI 200913

În municipiul Braşov vor fi deschise 14 puncte provizorii de colectare, unde se pot aduce echipamentele de care nu mai aveţi nevoie. Puctele de colectare vor fi amplasate în toate cartierele din oraş. În Astra, cortul va fi pe B-dul Saturn nr.32, iar pe Calea Bucureşti, în Parcul Someş. În Centrul Vechi veţi putea recicla deşeuri pe Str. Avram Iancu, la intersecţia cu Str. Bisericii Române, dar şi la intersecţia străzilor Nicolae Iorga cu strada Lungă.

Alte centre vor fi amenajate în Noua, pe strada Prunului nr.9, intersecţia cu Str. Levanţicăi şi în Prund. Puncte de colectare vor fi şi în Răcădău, Tractorul şi Stupini pe strada Bârsei, lângă biserică.

Cei care vor alege să se debaraseze de echipamentele electrice vechi sau uzate, în cadrul acestei acţiuni de colectare, vor avea şansa să câştige, prin tragere la sorţi, unul dintre cele 10 cuptoare cu microunde, 10 cafetiere, 8 aspiratoare, dar şi 5 maşini de găurit şi 5 truse de accesorii scule. Tragerea la sorţi a câştigătorilor acestei tombole va avea loc pe 22 septembrie, ora 18.30, la Cortul Rorec din Piaţa Sfatului.

Cei care nu pot duce deşeurile la unul dintre punctele de colectare pot folosi preluarea gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă a echipamentelor grele sau voluminoase. Braşovenii au la dispoziție un număr de telefon apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă: 0800 444 800 zilnic, între orele 9.00-17.00, pentru a programa ridicarea aparatelor de la domiciliu sau sediu de firmă. Alte numere la care poate fi solicitat acest serviciu sunt 0751 302 122 / 0268 32 70 41.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri