Drumuri blocate de zăpadă, în martie

Data publicării:
ZAPADA DN1


"La limita dintre judeţele Braşov şi Prahova mai multe TIR-uri care trebuiau să ajungă dimineaţă cu marfă în Ploieşti dar şi în Capitală. Şoferii nu au mai putut înainta din cauza zăpezii. Utilajele de deszăpezit din Braşov au ajuns până aici, însă, din judeţul Prahova nu a venit până la ora aceasta niciunul, astfel că, cel mai probabil, aceşti oameni vor trebui să înnopteze în maşini", Sorina Secelean - reporter Digi24

"La ora nouă trebuie să fiu la Ploieşti. Trebuia! Nu, la nouă dimineaţă! Rămân aici, nu mă duc, să văd, când se deschide drumul. Nu am mai prins niciodată, chiar nu mi-a venit să cred ce am văzut!", spune un şofer.

" Am sunat şi la 112, au venit, au deblocat, până aici, acum aşteptăm partea Prahovei să îşi facă treaba", spune alt şofer. 

"Am auzit prin staţie că au întors o sărăriţă aici, dar nu a dat deloc cu sare, a dat numai cu lama şi cu o viteză...rachetă. De unde veniţi? Din Polonia. Şi unde mergeţi? La Bucureşti!", spune alt şofer.

Utilajele din Braşov au lucrat la foc continuu ca să cureţe drumul.

"Noi suntem, pe partea de Braşov, trei utilaje. Trei utilaje de la Braşov? Da. Avem limita aici, până aici numai. Ce trebuie să faceţi? Dăm cu sare şi împingem cu lama", spune şoferul de pe un utilaj.

Aproape de miezul nopţii traficul rutier pe DN1A Ploiești - Brașov s-a reluat, în condiții de iarnă. Şoferii au fost sfătuiţi să nu circule pe această rută fără echipament corespunzător.

Reporter: Sorina Secelean
Operator: Dan Dascălu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri