FOTBAL. Corona a surprins campioana

Data publicării:
CORONA STEAUA-1

Braşovenii au evoluat foarte curajos şi au profitat de forma slabă a campionei. Gazdele au deschis scorul după autogolul lui Szukala, dar au fost egalate în repriza secundă, după un penalty acordat foarte uşor pentru bucureşteni. A marcat Stanciu iar roş-alabştrii au plecat cu un punct de sub Tâmpa.

Gazdele au constestat, la final, decizia centralului de a acorda penalty pentru Steaua la duelul dintre Burlacu şi Chipciu.

Corona putea da lovitura pe final de meci, atunci când Horia Popa a scăpat singur spre poarta lui Tătăruşanu, dar a tras slab, pe lângă poartă.

"Un meci slab al nostru, am pierdut două puncte. Putea să fie şi mai rău, trebuie să recunoaştem. Probabil că trebuie să schimbăm foaia cu nişte jucători. Nu se poate să existe o astfel de atitudine", declară Laurentiu Reghecampf, antrenor Steaua.

Corona a adunat 6 puncte în clasamentul Ligii I şi ocupă, în continuare, locul 17. În runda viitoare urmează primul episod din derby-ul Braşovului din acest sezon, între FC Braşov şi Corona, un meci al suferinţei, care le găseşte pe cele două echipe în coada clasamentului. Partida are loc luni, 11 octombrie, de la ora 20:30 pe Stadionul Tineretului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri