FOTBAL. Situaţie dezastruoasă la Corona

Data publicării:
CORONA FOTBAL SCHIMBARI

Preşedintele secţiei, Nicolae Manea, va părăsi clubul şi se va întoarce la Rapid Bucureşti. Contractele jucătorilor Alexandru Neacşa şi Florin Ilie au fost reziliate iar ei vor părăsi echipa de anul viitor. Cei doi se alătură jucătorilor străini care deja au încheiat socotelile cu gruparea galben-albaştrilor, Jao Marcos, Rodriguez, Aguirre sau Arce.

Situaţia de la club nu este tocmai bună, mai ales după ce, la începutul săptămânii, primarul George Scripcaru a acuzat dur modul în care au fost gestionate fondurile atribuite secţiei de fotbal şi a cerut chiar un audit în cadrul grupării.

Corona mai joacă în acest an, în deplasare, cu Oţelul Galaţi ,vineri şi încheie anul marţi, 17 decembrie, de la ora 17:00 pe Stadionul Tineretului contra celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ. Meciul va fi transmis, în direct, de DigiSport.

După aceste două partide conducerea clubului braşovean a anunţat că va trage linie şi va reconsidera strategia pentru viitorul an. Cert este că cei de la Corona Braşov trebuie să încheie actualul sezon, dar se pare că o vor face cu un lot în care vor apărea mulţi juniori, iar fotbaliştii care aleg să continue vor avea salariile diminuate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri