HANDBAL. Corona acuză arbitrajul după meciul cu CSM Bucureşti

Data publicării:
CORONA HANDBAL 060113

Handbalistele de la Corona au terminat în avantaj prima repriză, 14 la 13, dar în actul secund, deşi au condus în permanenţă, nu au putut să se impună, fiind egalate în ultima secundă de joc. Bucureştencele au avut parte pe parcursul jocului de nu mai puţin de 16 aruncări de la 7 metri.

"Din păcate, tot spectacolul a fost dat peste cap de prestația acestor arbitri. Sunt oameni care trebuie să decidă ce se întâmplă cu prestația acestor arbitri. Am văzut o echipă fericită, o felicit și nu mai e nimic de zis", a spus Bogdan Burcea, antrenorul Coronei Brașov.

Aceeași opinie a împărtășit-o și Aurelia Brădeanu: "Nu pot să spun decât că unii oameni își bat joc de munca noastră, a jucătoarelor. Mă refer la mai mulți factori și este păcat, deoarece muncim foarte mult. Este ușor totuși să-și bați joc de munca unui om, probabil așa s-a vrut".

Cu punctul luat la Bucureşti, Corona se află pe locul 2 în Liga Naţională, iar marţi, pe 7 ianuarie întâlneşte HCM Roman, pe teren prorpiu. Meciul din Sala Sporturilor începe la ora 18:00. Partida va fi transmisă în direct de Digi24 Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri