Sari la conținut

HANDBAL. Turneu puternic pentru Corona

Braşovencele au fost distribuite în grupă cu Vardar Skopje, echipă ce a ocupat locul trei în ediţia trecută a Ligii Campionilor şi campioana României, CSM Bucureşti. Cele două jocuri ale Coronei din grupe vor fi transmise în direct pe Digi Sport, joi şi vineri de la ora 19:00. În funcţie de locul ocupat în grupă, fetele pregătite de Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece vor juca duminică pentru meciurile de clasament.

"Sperăm să ţinem capul sus în faţa acestor echipe, în primul meci cu Vardar şi apoi cu CSM Bucureşti. Este o experienţă şi nu este nimic altceva decât câştig după aceste meciuri", a precizat  Dumitru Berbece - antrenorul secund al ASC Corona Braşov.

 "Este un turneu extrem de dificil la Bucureşti dar aici vom vedea cât de pregătite suntem pentru începutul campionatului. Sperăm să aducem cât mai multe lucruri bune din meciurile de pregătire de la Bucureşti", spune Nicoleta Dincă - jucătoare ASC Corona Braşov.

Până acum, braşovencele au mai participat al alte două turnee amicale. L-au câştigat pe cel de la Cluj-Napoca şi au încheiat pe locul secund în cel de acasă, unde au fost depăşite de Dunărea Brăila.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: George Oltean