Începe Oktoberfest la Braşov. Muzică bavareză şi bucate alese, toate în cel mai mare cort amplasat în România

Data publicării:
OKTOBERFEST 060913

Festivalul începe la ora 15.00 cu parada Oktoberfest. Gazdele festivalului vor conduce autorităţile locale până la cel mai mare cort din România, unde la ora 16.00 se va da cep butoiului de bere, adică festivalul va fi deschis oficial.

Sâmbătă şi duminică, cei care vin la Oktoberfest vor avea parte de muzică bavareză, dansuri tradiţionale şi concursuri, care mai de care mai interesante, cu premii în bere.

Luni, marţi şi miercuri vor fi trei zile personalizate. Luni va fi ziua multiculturalităţii unde vor fi prezentate tradiţiile comunităţilor. Marţi va fi ziua româno-bavareză, iar miercuri va fi ziua tinerelor talente unde vor concerta mai multe trupe.

Sâmbăta, 14 septembrie, se va desfăşura concursul "Miss Oktoberfest", la care nu ţine cont de vârstă sau de greutate, iar duminică, 15 septembrie, va avea loc închiderea oficială a festivalului, cu multe concursuri şi concerte.

Anul trecut, la Oktoberfest, s-au băut peste 125.000 de pahare cu bere şi s-au mâncat aproape 30.000 de cârnaţi bavarezi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri