Nuntă ca-n poveşti, la Castelul Bran

Data publicării:
NUNTA CASTEL BRAN

Tânăra mireasă a intrat în curtea Castelului Bran Într-o caleaşcă trasă de cai, exact ca-n poveştile cu prinţi şi prinţese. Mirii au fost întâmpinaţi însă... româneşte, cu pâine şi sare. Ceremonia a fost oficiată de un ofiţer al stării civile din Bran, însă a fost nevoie şi de un translator.

Collin şi Barbara au venit din Germania special pentru a-şi uni destinele la Castelul Bran. "Ne-am întâlnit în urmă cu un an şi a fost dragoste la prima vedere. După trei luni ne-am logodit, iar după un an ne-am căsătorit", povesteşte mireasa, Barbara Raddtz.

"Am răsfoit o carte despre mai multe castele, iar felul în care arată Castelul Bran ne-a plăcut foarte mult, aşa că am decis să facem cununia aici", afirmă Collin Raddatz, fericitul mire.

Nunta a fost una restânsă. Doar 16 persoane, rude şi prieteni foarte apropiati, le-au stat alături la Castelul Bran. Pentru a se încadra cât mai bine în peisaj, invitaţii au purtat costume după moda secolului al 18-lea.

Petrecerea a fost organizată în Salonul de Muzică al Castelui Bran. Meniul a fost compus din şapte feluri de mâncare şi a fost unul special, ales de miri. Ei au dorit ca inclusiv platourile cu prăjituri să fie în tonuri de bej, crem şi negru.

Cei doi tineri au plătit, pentru nunta la castel, 17.000 de euro, preţ care include organizarea completă a evenimentului, cazarea la Bran şi biletele de avion până în România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri