Angajări în funcţie de zodie

Data publicării:
070114 zodie 1

Maria Bordea este contabilă şi lucrează la o firmă care furnizează servicii de internet. Înainte de a fi angajată, reprezentanţii companiei au consultat un astrolog ca să vadă dacă postul i se potriveşte sau nu.

"Nu mi-a venit să cred, chiar m-a caracterizat din toate punctele de vedere în ceea ce priveşte locul de muncă, pentru care am optat. Nu m-aş fi putut gândi că o persoană care, deşi nu m-a văzut niciodată, mi-a spus toate calităţile privind această slujbă", spune Maria Bordea.

Şeful ei a apelat la un astrolog pentru a afla cât mai multe despre viitorul angajat.

"Ceea ce îţi oferă o astrogramă este ceva ce este adevărat şi vine în completarea CV-ului. Este ceva ce persoana nu poate să-ţi spună la un interviu, ceva ce afli de obicei doar după câteva luni, or pentru un angajator poate nu eşti dispus să aştepţi câteva luni ca să vezi dacă ai găsit omul potrivit", explică Bogdan Belcin, director tehnic.

"În cele mai multe situaţii, căutăm să găsim compatibilitatea dintre persoana care urmează să fie angajată şi ceea ce va face propriu-zis. Întotdeauna data, locul, ora şi minutul naşterii ne ajută să determinăm aşa-zisul ascendent al acelei persoane. Calculele predictive, respectiv anumite analize sunt cu atât mai exacte cu cât avem date mai exacte", precizează astrologul Bartha Zoltan.

Astrologii spun că majoritatea solicitărilor vin din partea companiilor din comerţ şi IT. O oră de consiliere astrologică costă, în medie, 150 lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri