Sari la conținut

Campanie electorală cu scandal

Femeia, de profesie avocat, susţine că incidentul a avut loc în plină zi, în timp ce împărțea pliante electorale în localitatea Prundu Bârgăului. La un moment dat, spune ea, un bărbat a coborât dintr-o mașină și a luat-o la palme.

"Eram cu materialele de campanie: o cutie de chibrituri și un pliant cu domnul Klauss Iohannis, și mi-a spus „javră pedelistă, ne încurci borcanele", mi-a aplicat două palme, după care mi-am acoperit fața și cred că am mai încasat câteva lovituri undeva în zona capului", a relatat Monica Săsărman, consilier judeţean.

Câţiva trecători au chemat imediat poliția și o ambulanță, iar femeia a ajuns la Spitalul de Urgențe Bistrița. Diagnosticul medicilor a fost traumatism cranio-facial minor prin lovire. După două ore de investigații femeia a fost externată.

Colegii de partid ai femeii sunt siguri că atacul aparţine adversarilor politici.

"Eu vă spun doar atât, mesajul a fost acesta: „Pleacă acasă că ne încurci!" Pe cine încurcă Monica Săsărman, în timp ce face o campanie electorală pentru candidatul ACL? Pentru că, din câte știu eu, e vorba de doi comeptitori: unul este Klaus Iohannis, celălalt, e Victor Viorel Ponta. Cu alte cuvinte îi încurcăm pe ei, nu pe alții", a declarat deputatul Stelian Dolha.

De cealaltă parte însă, cei acuzați spun că atacul ar fi de fapt o înscenare ca să îi incrimineze.

"PDL s-a folosit de astfel de tertipuri la fel ca și de această dată pentru a face apel la emoția oamenilor și pentru a specula astfel de momente pentru a atrage voturi. Este un simplu mecanism murdar folosit de cei de la PDL, pentru a atrage voturi în județul Bistrița-Năsăud", a afirmat Bogdan Ivan Gruia, purtător de cuvânt  al PSD Bistrița-Năsăud.

Poliţiştii din Bistriţa încearcă acum să dea de urma atacatorului.