Fotbal. CFR Cluj ezită să-i prelungească contractul lui Maftei

Data publicării:
maftei

Fundaşul de 33 de ani mai are contract cu gruparea feroviară până în vară.

"Au fost nişte probleme, bine că le-am depăşit. Eu mai am contract până la vară, vom vedea. Prima opţiune, normal, este CFR-ul, pentru că sunt jucătorul lor, dar deocamdată nu am discutat nimic", spune fotbalistul.

Vasile Maftei a fost decisiv pentru feroviari etapa trecută, în remiza de la Chiajna, cu FC Viitorul. Jucătorul a marcat golul egalizator în minutele de prelungire, aceasta fiind a doua reuşită stagională pentru el. Maftei speră ca o victorie cu Steaua să-i readucă pe feroviari în lupta pentru un loc de cupă europeană.

"E un loc care nu ne onorează, locul 7 nu e pentru noi, nu e pentru CFR. O victorie cu Steaua ar fi benefică, pentru că am urca şi noi puţin în clasament. Ne-am gândi şi noi mai mult la locul de cupă europeană, pentru că în momentul ăsta e foarte greu. Sunt 3-4 echipe care se bat acolo la locul 4", mai spune jucătorul.

CFR Cluj nu poate conta la meciul de sâmbătă cu "roş-albaştrii" pe Aitor Monroy şi Denilson Gabionetta, ambii suspendaţi. Nici stelistul Lucian Sânmărtean nu va juca în Gruia, tot din cauza unei suspendări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri