Sari la conținut

Fotbal. La vânătoare de "lupi". "U" Cluj are nevoie cel puţin de o remiză la Ploieşti

Petrolul are un nou antrenor după plecarea lui Mircea Rednic la Dinamo. Este vorba de Mihai Teja, care însă în acte nu va fi "principal", deoarece a antrenat deja două echipe în Liga 1 în acest sezon, una dintre ele, "U" Cluj.

"Noul antrenor cunoaște foarte bine echipa, cunoaște foarte bine ceea ce se întâmplă aici, ceea ce a fost aici, a antrenat aici. Știe jucătorii, știe cam ceea ce poate fiecare", a afirmat antrenorul Adrian Falub.

Acestuia îi este din ce în ce mai greu să-şi motiveze jucătorii după evenimentele din ultimele zile.

"Au venit toate așa. Situația noastră financiară, situația domnului Walter care ne-ar fi ajutat foarte mult. Pe urmă, schimbarea antrenorului la Ploiești, pentru că eu, personal, aș fi preferat să rămână vechiul antrenor. Era o situație mai convenabilă pentru noi, să spunem. S-au cam adunat foarte multe săptămâna asta", a mai spus Adrian Falub.

Cele 6 echipe care luptă pentru evitarea de la retrogradare sunt despărţite în clasament de doar 5 puncte, iar calculele înainte cu patru etape de finalul campionatului sunt de prisos.

"Ca să ne salvăm de la retrogradare, nu depidem doar de noi, așa cum depindeam acum două etape. Așa că vom vedea. Poate fi un rezultat foarte bun un punct sau poate fi un rezultat prost un punct. Depinde de ce rezultate au celelalte echipe", a conchis tehnicianul.

Meciul Petrolul Ploieşti - "U" Cluj este mâine, de la ora 19:45, pe stadionul "Ilie Oană" şi va fi transmis de Digi Sport 1.