Sari la conținut

A picat cu tot cu balustradă. O femeie a căzut de la 3,5 metri înălţime, la Cazino 

"Uite, este ruginită trebuia cu aparatul de sudură să fie sudată iar. Pune vopsea peste rugină şi omul ce zice, e bun!", au spus trecătorii.

Oana Manoilă, reporter Digi24 Constanţa: "Exact în acest loc se afla femeia atunci când a vrut să-şi facă o fotografie, aşa că s-a sprijinit de balustradă. Prima bară a cedat, iar aceasta a căzut în gol"

Martorii spun că soţul ei a reuşit să o apuce de mână.

"Fiind şi grea, a scăpat-o până la urmă, dar oricum i-a atenuat căderea. N-a căzut direct pe spate", a spus un martor. 

Femeia de 39 de ani a scăpat doar cu zgârieturi după ce s-a rostogolit de câteva ori pe pietrele de sub faleză.

Nicoleta Ilias, asistent-şef SAJ Constanţa: Am fost solicitaţi în cursul zilei de ieri, în jurul orei 19.45 prin sistemul de urgenţă 112 pentru o persoană de sex feminin căzută pe faleza Cazinoului Constanţa de la aproximativ 3 metri şi jumătate. La locul solicitării s-a găsit o pacientă conştientă, cooperantă, echilibrată hemodinamic

Femeia a ajuns la spital, dar nu a rămas internată.

Liviu Tramudana, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa: "Li s-a acordat şi întregul suport pentru a-şi continua vacanţa în condiţii bune. Suportul este mai mult moral în sensul că ei sunt şi din alt judeţ, probleme cu spitalul, toate acestea.. va avea nevoie şi de ambulator". 

"Lucruri de mântuială, nu ştiu..Fonduri europene, de asta ne batem joc de ele!", spun trecătorii.

Turist: "E bun atunci, că avem bani europeni şi cădem cu tot cu balustrade". 

Singurii care s-au declarat mulţumiţi de munca depusă vreme de un an şi jumătate pentru refacerea falezei şi a balustradelor de protecţie au fost constructorul şi reprezentanţii primăriei. Iată ce spuneau constructorul şi reprezentanţii primăriei în luna noiembrie.

Ilie Cioroiu, directorul firmei cosntructoare: Garanţia lucrării? Garanţia lucrării este 10 ani!"

Ani Merlă, directorul Direcţiei de Programe şi Dezvoltare, Primăria Constanţa: Multumesc constructorului, dirigintelui de santier, colegilor mei din cadrul primariei care au fost alaturei de echipa de proiect pentru ducerea la bun sfarsit a acestui proiect.

Firma constructoare va fi amendată de primărie, dacă ancheta va scoate în evidenţă că a făcut reparaţii de mântuială.

reporteri: Anca Medrea, Oana Manoilă

operatori: L. Erimia, M. Ciobanu, C. Caciauna. A. Brînzaru