Adrenalină şi viteză. Între Venus şi Saturn a început concursul de drifturi 

Data publicării:
drifturi

 

Atmosfera a fost una incendiară. Măiestria şi curajul piloţilor s-au văzut în spectaculozitatea cu care au efectuat derapajele controlate.

Şoferii şi spectatorii şi-au făcut plinul cu adrenalină în cele 8 ore cât a durat concursul. Unii chiar au încercat să vadă cum se simt şoferii în timpul unui drift.

Unii dintre participanţi au schimbat pneurile chiar şi de patru ori în timpul concursului, dar n-au regretat, chiar dacă preţul plătit a fost unul destul de mare pentru 2 ore de distracţie: 500 de euro.

La competiția din sudul litoralului s-au înscris și mașini din anii '90, cu mai puțini cai putere.

Mihaela Brazdeş, reporter Digi 24 Constanţa: "Peste 200 cp se află sub capota acestei mașini. 200 de cai putere care ținuți la respect doar de îndemânarea pilotului. Iar pentru asta nu este nevoie doar de pasiune, ci și de mult, mult antrenament. "

Evenimentul Tuning Fest se află la prima ediție, iar organizatorii se gândesc sa facă și la anul un spectacol de drifturi.

Gherasim Iulian, organizator Tuning Fest: "La drift avem o sesiune demo. Mâine avem calificările și sâmbătă, pe 3, avem...avem finala."

Competiţia de la Cap Aurora, 1 va avea loc pe parcursul a trei zile. La întrecerea sportivă s-au înscris 300 de pasionaţi ai automobilismului.

reporter: Mihaela Brazdeş
operator: Alexandru Brânzaru 

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri