Sari la conținut

Au scăpat de restructurare. 200 de salariaţi ai Oil Terminal au cerut conducerii să nu îi dea afară

Disperaţi că nu mai au cu ce să-şi întreţină familiile şi să plătească ratele la bănci, oamenii au cedat nervos. Au vrut să intre în şedinţă şi să ceară Consiliului de Administraţie să le păstreze posturile.

Oamenii spun că nu au cerut majorarea salariilor, deşi câştigă între 1200 şi 1900 de lei brut. Unii dintre ei au peste 50 de ani şi spun că le este foarte greu să-şi mai găsească un serviciu la această vârstă.

"Pur şi simplu mi-aş lua viaţa, că nu mai am pentru ce să trăiesc. Eu la 50 şi ceva de ani nu ma mai primeşte nimeni. Sunt singura salariată, singurul venit în casă", ne-a spus o salariată a Oil Terminal.

Nicolae Andone, lider sindical al Oil Terminal: "Prin noul plan de administrare făcut de acest CA se doreşte disponibilizarea a 300 de prsoane din Oil Terminal"

După două ore, un reprezentant al societăţii le-a spus protestatarilor că planul de restructurare propus nu a fost aprobat, iar Consiliul de Administraţie a fost revocat.

Armando Andresoiu, director de logistică în cadrul Oil Terminal: "Drept urmare, actualul Consiliu de Administraţie este revocat."

reporter: Anca Medrea

operator: Mihai Ciobanu