Egal pe Bega. ACS Poli Timişoara şi Săgeata Navodari au remizat la Timişoara

Data publicării:
sageata poli

Arbitrul Iulian Călin l-a eliminat direct pe Silviu Pană, pentru o intrare cu piciorul sus. În ciuda faptului că jucau în zece, fotbaliştii de la malul Mării au reuşit să deschidă scorul în prelungirile primei reprize, prin fundaşul Cristian Munteanu.


Aurel Sunda, antrenor ACS Poli Timişoara: "Nu am reuşit să câştigăm. Am făcut o primă repriză mai slabă, am scăpat un om din marcaj. După un minut de prelungiri a ratat". 

ACS Poli s-a trezit în repriza secundă, iar Alin Şeroni a restabilit egalitatea la câteva minute după reluarea jocului. Timişorenii au rămas apoi fără antrenorul lor, pentru că Aurel Şunda a fost trimis în tribună pentru că a cerut prea vehement lovitură de pedeapsă la o intervenţie a portarului grec Leonidas Panagopoulos.

Pe contraatac, însă, Săgeata a fost cea care a irosit cea mai mare ocazie, prin fostul dinamovist Hristu Chiacu. Ultima şansă notabilă a jocului a fost irosită de englezul Wilson Kneeshaw, iar meciul s-a închaiat 1 la 1.

Cătălin Anghel, antrenor Săgeata Navodari: "Trebuie să văd partea plină a paharului: am luat un punct în deplasare. Îmi pare rău că s-a rupt echilibrul şi am rămas în 10 oameni".  

ACS Poli a ajuns la 26 de puncte din 21 de meciuri, în timp ce fotbaliştii din Năvodari au cu trei puncte mai puţin.

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri