Sari la conținut

Popicărie într-o fostă moară. Investiţia va costa un milion de dolari

"Clădirea aceasta, vă vine sau credeţi sau nu, a fost cândva o moară. Primăria a început să transforme locul, iar până în martie anul viitor tinerii din această comună vor avea un loc nou distracţie", a spus reporterul Digi 24,  IUliana Chitic. 

Moara care va deveni în curând centrul de atracţie al zonei a fost construită în 1970 şi abandonată după '89. Pentru modernizarea spaţiului, Primăria va cheltui peste 4 milioane de lei.

Luiza Gheorghe, consilier implementare proiect: "Ne-am gândit să o modernizăm şi să construim un centru de tineret . Activitatile acestui proiect sunt activitati de tip educativ, sportive".  

Tinerii sunt cei care asteaptă cu interes deschiderea centrului, mai ales pentru că nu vor mai trebui să mergă până în Constanţa pentru a se bucura de distracţie.

"Sunt aproximativ 3.000 de copii şi tineri care aveau nevoie de un loc de distracţie, de o discotecă în aer liber, de un bowling, de o popicărie", a spus unul dintre localnici.

"Toată lumea face naveta la Constanţa pentru a se distra. Plus că în afară de parcuri, alt loc în care să ne destindem şi să ne relaxăm nu avem", a declarat alt localnic. 

Proiectul este finantat prin Programul Operaţional Regional.

reproter: Iuliana Chitic
operator: Cristi Caciauna 

editor web: Anca Medrea