Acuzaţii grave la adresa medicilor din Slatina  

Data publicării:
201213 acuzatii medici

O femeie din Stoieneşti, judeţul Olt, acuză medicii din Slatina că nu l-au îngrijit corespunzător pe socrul acesteia. Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, a fost transportat acum 3 zile la Secţie de Primiri Urgenţe a Spitalului din Slatina, de unde, spune femeia, a căpătat multiple vânătăi. Nora povesteşte că după trei zile petrecute în Urgenţă, bătrânul a fost adus acasă cu o Ambulanţă, fără documente, fără haine şi cu răni multiple.  

Totul a început marţea trecută, când femeia a sunat la Ambulanţă să îl preia pe socrul acesteia. Cu toate că era bolnav, nu a putut să îl însoţească la Spitalul din Slatina pentru că, motivează ea, are doi copii minori acasă. Femeia este nemulţumită şi pentru că nu l-au internat şi l-au ţinut în Urgenţă.

L-a ţinut la Urgenţă, nu i-a făcut internare, nu nimic, l-a ţinut doar la Urgenţă jos şi a dat telefon mereu că mi-l aduce acasă, că nu mai are ce să îi mai facă. Între timp, ce i-a făcut, l-a târât, l-a aruncat cu tragă, ce i-a făcut, nu pot să îmi dau seama”, a spus Cristina Pane.

La Spitalul din Slatina, bătrânul a stat trei zile în Urgenţă. Acolo ar fi căpătat rănile, acuză femeia. Conducerea spitalul neagă vehement acuzaţiile femeii. Spune că a stat trei zile în Urgenţă, pentru că familia nu a vrut să îl preia.

„A stat trei zile în spital. În acest interval a fost tratat, investigat, cu indicaţie de a merge acasă. Pacientul nu necesita internare”, a spus Andrei Iordache, manager Spitalul din Slatina.

Ulterior, bărbatul a fost internat la Spitalul Municipal din Caracal.

„S-au făcut consulturi interdisciplinare, boli interne, cardiologie, chirurgie, examinat de două ori. Ambii medici chirurgici nu au constat leziuni post-traumatice, ci numai escare de decubit”, a precizat dr. Mihai Dan Creţu, director medical Spitalul din Caracal.

Femeia din Stoieneşte spune că va face în scurt timp toate demersurile necesare pentru a-şi obţine dreptate. S-a gândit deja să facă o plângere la Colegiul Medicilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri