AZI S-A LANSAT DIGI24 CRAIOVA. Primul jurnal de știri a început la ora 19.00

Data publicării:
craiova 20digi-33107

Cu o imagine full HD, știri locale de interes, o echipă de jurnaliști profesioniști, dedicați profesiei lor, Digi24 Craiova își propune să seteze noi coordonate ale perfomanței.

Toni Sorica, Digi24 Craiova
Mihai Firică, Digi24 Craiova
Oana Epureanu, Digi24 Craiova
Eugen Barbu, Digi24 Craiova
Alexandra Sârbu, Digi24 Craiova
Ștefania Bătrânca, Digi24 Craiova

Digi24 Craiova este mai mult decât un post local, este un post regional care poate fi vizionat în rețeaua RCS&RDS în județele Dolj, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Olt și Argeș.

Cu șapte jurnale de știri transmise în direct, emisiuni de dezbatere socială și politică, emisiuni dedicate turismului local și toate informațiile pentru petrecerea timpului liber, Digi24 Craiova, televiziunea de știri care va cuceri Oltenia, le aduce telespectatorilor toate informațiile de care au nevoie.

Ștefania Bătrânca prezintă primul jurnal Digi24 Craiova

Digi24 Craiova face parte din proiectul ambițios al RCS&RDS, cea mai stabilă și serioasă companie de servicii de cablu și internet din România, de a dezvolta o televiziune de știri altfel, cu infomații corecte și imparțiale. Cu o echipă formată din 40 de profesioniști, gata oricând sa livreze informatia în timp real celor din fața micului ecran, cea de-a cincea stație regională aDigi24 își începe emisia luni,12 noiembrie, de la ora 19.00, cu un Jurnal de știri prezentat de Ștefania Bătrânca.

În grila de programe Digi24 Craiova se vor regăsi șapte jurnale de știri, un talk-show, o emisiune sportivă, o emisiune cu informații despre piața forței de muncă și o emisiune de reportaje, care va aduce în prim plan locuri şi oameni importanţi din comunitatea locală.

De luni până vineri, jurnalele de știri Digi24 Craiova vor acoperi cele mai importante și relevante evenimente ale zilei.

„Turist acasă”, emisiune premiată de juriul Simfest

Alexandra Sârbu aduce primele știri ale dimineții, care sunt difuzate la 06.30, 07.30 si 08.30. La ora 13.00 este difuzat Jurnalul de prânz, iar de la 16.30, Ștefania Bătrânca preia ștafeta știrilor la pupitrul unui nou jurnal.Principala ediție de știri a zilei este programată la ora 18.30. În acest jurnal, oltenii și nu numai vor regăsi cele mai importante evenimente ale zilei, toate informațiile sportive locale și un buletin meteo. La ora 21.00 Digi24 Craiova aduce un nou jurnal de știri, iar în reluare de la ora 22.00 cei care au pierdut jurnalul de la 18.30 îl pot revedea.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.00, un respectat si reputat jurnalist local,Mihai Firică, prezintă „Vocile Olteniei”, un talk show cu greutate care pune pe tapet probleme cele mai importante ale regiunii.

„Turist acasă”, o emisiune de succes în toate celelate stații locale lansate de Digi24, premiată de către juriul Simfest, se va regăsi și în grila Digi 24 Craiova și va fi prezentată de Oana Epureanu.Cetatea Băniei va putea fi văzută, din 12 noiembrie, în fiecare marți, de la ora 20.00, într-o prezentare marca Digi24 Craiova, de către toți craiovenii prin ochii unor turiști în propriul oraș.

„Divizia locală” va analiza probleme sportului din Oltenia

Șomajul și toate problemele legate de piața de muncă din Craiova și din regiune vor fi dezbătute deEugen Barbuși invitații săi, de luni până vineri, de la 09.00, la Digi24 Craiova, in emisiunea „Recrutat in Oltenia”.

Universitatea Craiova este o echipă care a scris istorie în fotbalul românesc.Care mai este acum destinul acestei echipe, dar și cine sunt performerii din sport în Oltenia le arată celor de acasă Toni Sorica, prezentatorul Digi24 Craiova care joacă în „Divizia Locală”, luni seară, de la ora 20.00.

De luni, 12 noiembrie, de la ora 19.00, Digi24 Craiova vine cu o ofertă de nerefuzat pentru telespectatori, cu știri echidistante, cu informații relevante și actuale, cu emisiuni inedite, cu dezbateri legate de problemele orașului, cu o echipă de jurnaliști profesioniști, dedicați meseriei lor si dornici să fie primii care aduc informația în casele oltenilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri