LANSARE REGIONALĂ DIGI24. Ce are special orașul Craiova

Data publicării:
1211special 20craiova-33167

Invitații lui Cosmin Prelipceanu din studiul mobil instalat la Liceul „Frații Buzești” au fost lectorii universitari Constantin Crăițoiu și Mihai Ghițulescu, Dan Dașoveanu, analist economic, director la firma care a implementat Ford în România, atașat economic la Ambasada României din Germania, și Virgil Boboc, vicepreședinte al Uniunii Naționale a Industriașilor din România (UGIR 1903).

Aceștia au răspuns, pe rând, la întrebarea „Ce este special în Craiova?”.

Virgil Boboc: „Craiova are oameni speciali, în sensul că există anumite caracteristici ale locuitorilor acestei regiuni”.

Dan Dașoveanu: „Dacă mă întrebați acum 20 de anim, aș fi spus echipa de fotbal Universitatea Craiova, dar pentru că mă întrebați acum, vă spun că lucrul special al momentului este fabrica Ford”.

Mihai Ghițulescu: „Craiova are spirit critic, aici este polul critic al României. Craiova are o efervescență spirituală deosebită, pe care nu o vezi în alte regiuni”.

Constantin Crăițoiu: „Craiova are tradiție. Din punct de vedere istoric, este unul dintre cele mai importante orașe. A fost inclusiv capitală. Este orașul care are al doilea cartier ca mărime din România, Craiovița, care are aproape 100.000 de locuitori”.

Familia Digi24 are, de astăzi, un nou membru. După Timișoara, Oradea, Iași și Constanța, azi s-a lansat stația Digi24 Craiova. La ora 19.00, a intrat în emisie primul jurnal în direct prezentat de Ștefania Bătrânca.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri