Poliţişti din Gorj, evacuaţi din locuinţele de serviciu

Data publicării:
061113 LOCUINTE POLITISTI

În Gorj, mai mulţi poliţiştii sunt evacuaţi din locuinţele de serviciu. Inspectoratul de Poliţie a decis să transforme apartamentele de serviciu în locuinţe de intervenţie. Oamenii legii s-au conformat şi au început deja să îşi mute lucrurile. Vor, însă, să acţioneze în instanţă IPJ Gorj.

Aproximativ 20 de poliţişti din Gorj trebuie să evacueze locuinţele de serviciu. Cei mai mulţi s-au conformat deja şi au început să-şi strângă bunurile din case. Oamenii se despart cu greu de apartamentele în care au stat aproape 10 ani, mai ales că îşi făceau speranţe că le vor cumpăra.

Eram sigur la acea dată că le vom cumpăra, fiincă în 2004, în mai, ni le-au dat şi în decembrie a apărut legea că se vând aceste locuinţe, doar trebuia să le treacă din domeniul public în domeniul privat, fapt care nu s-a întâmplat”, spune un poliţist.

Chiriaşii nu mai pot cumpăra apartamentele, pentru că acestea au fost transformate, printr-o decizie a Curţii de Apel Craiova, din locuinţe de serviciu, în locuinţe de intervenţie. Acestea vor fi ocupate de alţi poliţişti.

După ce acestea vor fi evacuate, locuinţele vor fi ocupate de lucrători care vor îndeplini condiţiile conform ordinelor în vigoare, după ce va fi analizat un punctaj de către o comisie special constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Gorj”, a spus Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Cei mai mulţi dintre poliţişti au făcut îmbunătăţiri în apartamentele în care au locuit şi spun că au investit bani mulţi, pentru că erau siguri că le vor cumpăra. Iar ca să îşi recupereze sumele plătite, vor da acum Inspectoratul în judecată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri