Voleibaliştii craioveni au ieşit cu fruntea sus din Europa

Data publicării:
121213 VOLEI

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova şi-a încheiat parcursul în CEV Cup, după ce a pierdut, pe teren propriu, meciul retur din optimile de finală cu vicecampioana Franţei, Arago de Sete, cu scorul de 2-3.  

Francezii au început în forţă meciul şi şi-au adjudecat primele două seturi, cu 25-19 şi 25-22. Din acel moment, cu calificarea asigurată, francezii au luat piciorul după acceleraţie şi le-au permis craiovenilor să egaleze la 2, după ce au câştigat seturile 3 şi 4, cu 25-22 şi 25-20.

Am spus înainte că echipa din Sete este o echipă valoroasă, care are jucători, aţi văzut, de calibru, au atacat de nenumărate ori peste blocaj. A fost destul de greu să le opunem rezistenţă în primele două seturi. Ei au jucat foarte bine tactic, s-au concentat, şi-au făcut datorie, au câştigat două seturi, s-au calificat mai departe şi după aceea au slăbit turaţia şi ne-au permis şi nouă să intrăm în joc”, a spus Danuţ Pascu, antrenor SCM "U" Craiova.

Ultimul set a fost spectaculos. Francezii au avut trei mingi de set, dar craiovenii au revenit şi chiar au avut de două ori şansa să închidă meciul, dar din cauza unor greşeli la preluare, oaspetii şi-au adjudecat victoria după 19-17 în decisiv. Oltenii ar fi vrut să încheie acest parcurs cu o victorie, dar vor fi nevoiţi acum să lupte în campionat pentru o nouă calificare, în ediţia viitoare a Cupelor Europene.

Luni, de la ora 17:00, pe teren propriu, craiovenii vor juca cu Baia Mare în campionat, în ultima etapă a turului, într-un meci ce va fi în direct la Digi24 Craiova.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri