CF Brăila a scos un punct la Farul

Data publicării:
fotbal braila

În prima repriză, o schemă exersată la antrenamente era cât pe ce să surprindă apărarea Farului, însă mingea a trecut peste poarta lui Ciucă.

Brăilenii puteau marca până în pauză, dar apărătorii de la Farul au respins mingea şutată de Petean din interiorul careului.

Prima repriză s-a încheiat cu accidentarea lui Ionuţ Plămadă, de la Farul, care a fost transportat de urgenţă la spital după ce a primit o minge în figură.

Repriza a doua a început cu un gol marcat de Farul, anulat pe motiv de offside, iar cinci minute mai târziu, Spătaru a nimerit bara din apropierea porţii gazdelor.

Sorin Frunză a fost cât pe ce să mai bage un jucător de la Farul în spital cu un şut din lovitură liberă, după care a urmat cea mai mare ocazie a meciului.

Marius Onofraş a scăpat singur spre poartă, dar a tras slab direct în braţele lui Ciucă. Ultimele minute au aparţinut gazdelor, care au ratat patru mari ocazii de a înscrie. S-a terminat, însă, 0-0, iar CF Brăila rămâne pe locul opt, cu 9 puncte.

La finalul meciului, antrenorul Alin Pânzaru a vorbit atât despre calitatea arbitrajelor, cât şi despre cea a fotbalului.

Alin Pânzaru - antrenorul CF Brăila: "Participăm la multe meciuri şi vedem că şi fotbalul e în scădere, şi arbitrajul e în scădere, parcă ne ducem pe tobogan cu toţii".

Marian Pană - antrenorul Farul Constanţa: "Am avut şi noroc să spunem la intervenţia lui Ciucă în zona centrală, un atacant de la Brăila singur. Un meci care s-a jucat pe viaţă şi pe moarte, aşa cum ar trebui să fie toate meciurile".

În următorul meci, CF Brăila va întâlni, sâmbătă, pe teren propriu, pe FCM Dorohoi.

Reporter: Marius Ţuca

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri