Sari la conținut

HANDBAL. CSU Danubius Galaţi vrea prima victorie

Oaspeţii vin la Galaţi după patru victorii consecutive în primele patru etape ale Ligii Naţionale şi îmart prima poziţie a clasamentului cu CSM Bucureşti.

Florin Andronic - antrenor secund CSU Danubius Galaţi: "Odorheiu, după cum aţi văzut, a câştigat cu Baia Mare... e o echipă... noi încercăm, deci eu vă promit că veţi vedea un handbal de calitate la noi la Galaţi. Chiar dacă va fi să pierdem, o să pierdem frumos şi pierdem jucând handbal".

După ce în primele etape au jucat din trei în trei zile, gălăţenii au avut parte de o pauză de recuperare de aproape zece zile.

CSU Danubius Galaţi a fost aproape de victorie în cele două meciuri disputate până acum pe teren propriu. De altfel, gălăţenii sunt convinşi că prima victorie în prima ligă de handbal va veni pe teren propriu.

Florin Andronic - antrenor secund CSU Danubius Galaţi: "Încercăm pe cât posibil să obţinem şi prima victorie acasă... sau prima victorie din campionat".

CSU Danubius Galaţi - HC Odorhei se joacă sâmbătă, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor Dunărea. Intrarea spectatorilor la meci este liberă.

reporter: Marius Ţuca
operator: Ionuţ Mocanu

Pe aceeași temă