Sari la conținut

HANDBAL. CSU Galaţi va prinde barajul de promovare

CSU Galaţi a profitat în etapa trecută de eşecul surprinzător al celor de la CSM Focşani, echipă cu care se afla la egalitate de puncte.

Chiar şi aşa, şansele echipei gălăţene de a promova în Liga Naţională sunt minime din cauza diferenţei de valoare dintre cele două eşaloane. Mihai Pantea spune că nici măcar câştigătoarea seriei, CSU Ploieşti, nu va rezista în prima ligă fără a face transferuri importante.

Mihai Pantea - antrenorul CSU Danubius Galaţi: "Cei de la Ploieşti, cu care sunt prieten, mi-au spus clar că au discuţii cu 12 jucători... şi speră într-o susţinere de 20 de miliarde de lei vechi. Altfel... Şi doar, doar pot să rămână, nu este clar nimic. Liga de handbal masculin este foarte puternică şi e greu, greu".

La barajul de promovare vor participa patru echipe din liga secundă şi două dintre echipele din prima ligă. În liga naţională vor promova primele două echipe de la barajul de promovare, însă oficialii clubului gălăţean susţin că cele două formaţii din Liga Naţională pornesc drept favorite certe.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Cazacu