Sari la conținut
News Alert

Misiune specială pentru pompieri

La numărul de urgenţă 112 a fost înregistrat un apel important. Pompierii au pornit spre locul incidentului pentru a interveni în timp util. Destinaţia finală: cel mai mare mall din Galaţi.

Scopul intervenţiei a fost unul cu totul special. Moş Crăciun trebuia să ajungă de urgenţă la copiii care îl aşteptau pentru a le împărţi cadouri.

Nerăbdători şi dornici să-l vadă pe Moş Crăciun, copiii pompierilor gălăţeni au aşteptat cuminţi să-şi primească cadourile.

maior Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt ISU Galaţi: „L-am scos din zăpadă, dar aici nu este zăpadă şi a trebuit să-l aducem cu maşina de pompieri. L-am adus pe Moş Crăciun cu maşina de intervenţie. L-am adus pentru copiii pompierilor, pentru copiii celor care în fiecare zi stau de veghe pentru binele cetăţenilor."

Copiii au fost foarte încântaţi de venirea Moşului, mai ales că a purtat cască de pompier.

„Credeam că e fără cască. Oare de ce a venit Moşul cu maşina de pompieri? Pentru că nu este zăpadă afară şi e cald" a spus o fetiţă.

„Ne-a dat daruri foarte bune. Ce daruri ţi-a dat? Mie mi-a dat biscuiţi, suc, bomboane şi prăjituri" a spus un copil.

Şi părinţii au fost surprinşi de modul în care şi-a făcut apariţia Moş Crăciun.

„Este un lucru extraordinar pentru că copiilor le place să primească cadouri, le place să-l aibă în jur pe Moş Crăciun" a spus un părinte.

„Copii nu au mai văzut un Moş Crăciun pompier, şi cred că a fost un prilej de bucurie pentru toată lumea" a spus un părinte.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi au făcut deja o tradiţie din a-l duce pe Moş Crăciun la copii cu maşina de intervenţie.

Reporter: Mihaela Brazdeş
Operator: Daniel Lare