Târg de nunţi în Galaţi

Data publicării:
mirese

În weekend a avut loc cea de-a doua ediţie a târgului "Nunta ta!". 52 de expozanţi din Galaţi, Focşani, Dâmboviţa, Bistriţa şi Chişinău au prezentat cele mai atractive oferte pentru o nuntă perfectă. Întâi s-au prezentat cele mai noi colecţii de rochii.

Andreea Coman, reprezentant zonal casă de modă: "În jur de 5.800. Ce are special? Este din colecţia 2015 şi diferă puţin dantela şi este o rochie deosebită. Se poartă dantela anul acesta? Da, da."

În cazul restaurantelor abia inaugurate, patronii vin cu oferte atractive.

Andreea Anghel, patron restaurant: "Oferta noastră este tortul miresei din partea casei. De altfel îi aşteptăm pe cei care sunt interesaţi pentru preţurile noastre, care sunt foarte accesibile."

La târg viitori miri au aflat cât i-ar ajunge un sejur pentru luna de miere sau aranjamente florale mai deosebite.

Alina Daniela Toia, reprezentant agenţie de turism: "Avem oferte cu autocarul. Este doar 10 euro cazarea, însă se plăteşte obligatoriu autocarul - 399 de lei de persoană. Pentru Indonezia - Bali la sfârşitul lunii lui iunie, cu avionul, avem chiar trei variante de cazare."

Roxana Necula, administrator florărie: "Un buchet frumos variază, frumos poată să fie şi din câteva fire, nu mergem pe cantiate, ci pe altceva. Şi un buchet de mireasă poate să oscileze între 200-300."

Cu această ocazie, viitoarele mirese au putut primi şi consultanţă din partea specialiştilor în hair-style şi make-up artişti. Totul gratuit!

Reporter: Georgiana Ciurea
Operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri