Sari la conținut

TENIS. Galaţiul nu mai poate găzdui Fed Cup

Federaţia Internaţională de Tenis nu este dispusă să mai facă o dată o derogare în ce priveşte distanţa minimă acceptată faţă de un aeroport internaţional.

George Cosac - preşedintele Federaţiei Române de Tenis: "Din păcate, avem o problemă cu aeroportul. Noi am primit o dispensă, aş putea spune, este un pic cam departe aeroportul. Nu ştiu dacă ar mai accepta o dată federaţia internaţională să o lase aici. Am veni cu deosebită plăcere".

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis apreciază faptul că Galaţiul a devenit practic cel mai important oraş din provincie în ce priveşte implicarea în competiţiile de tenis.

George Cosac - preşedintele Federaţiei Române de Tenis: "Iată că Galaţiul ajunge să organizeze parte dintre cele mai importante competiţii internaţionale. A organizuat Cupa Federaţiei, din punctul meu de vedere a fost cea mai bine organizată competiţie de până acum. Iată organizează o competiţie de 25.000 de dolari, organizează turnee futures, patru la numă în acest an, organizează competiţii europene pentru copii până în 12 ani".

Galaţiul a găzduit în luna februarie a acestui an meciul dintre România şi Spania, încheiat cu victoria echipei conduse de căpitanul nejucător Alina Tecşor.

Echipa României a trecut şi de Canada şi va juca în primul tur al grupei mondiale cu Cehia.

Reporter: Marius Ţuca

Operator: Luigi David

Pe aceeași temă