Trei săptămâni de tenis feminin la Galaţi

Data publicării:
jucatoare tenis2

Majoritatea sportivelor care se înscriu săptămâna aceasta vor participa la toate cele trei competiţii, însă la ultimul dintre ele se aşteaptă jucătoare de top, întrucât valoarea totală a premiilor va creşte la 25.000 de dolari.

Florin Şipoş - organizatorul turneelor: "Intră fetele în arenă. Vor fi trei turnee, două de 10.000 de dolari, iar ultimul va fi cireaşa de pe tort, cu 25.000 de dolari. Ne aşteptăm să avem nişte jucătoare foarte valoroase, chiar din prima sută, sper".
Tc out - 00:19:24:00

Aurel Vlaicu - city-manager Galaţi: "Două turnee din cinci, le aşteptăm pe celelalte trei, îl aşteptăm şi pe cel mai mare şi aşteptăm, zic eu, deşi cel de 25.000 de dolari pare mai important şi este mai important, e mai important din prisma viitorului, adică ne dorim să creştem, să aducem la Galaţi un turneu şi mai mare".

Turneele de tenis de la Arenele Viva adună lumea bună din toate sporturile.

Viorel Tănase - fost fotbalist: "Da, e prea multă linişte, nu sunt obişnuit. Nu am auzit o înjurătură, nimic... E ceva normal pentru acest sport, dar mai mult îmi place acolo la fotbal, la scandal, la galerii. Aici nu văd nicio galerie, dar mi-a plăcut turneul, foarte frumos".

Primele meciuri la competiţiile feminine vor avea loc în weekend, când vor debuta calificările pentru primul turneu.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Cazacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri